BETCENTER FUTSAL LEAGUE - KWARTFINALE PLAY-OFFS

De beslissende fase van de Betcenter Futsal League is aangebroken. Afgelopen weekend stond de eerste kwartfinale van Play-offs op het programma.

Krijnen Malle ontving met RSCA de grote favoriet. Het was dan ook geen verassing dat Malle weinig weerwerk kon bieden aan dit RSCA. Roncaglio opende de score in minuut 8 en vanaf dan duwde de uitploeg op het gaspedaal. Nog voor rust wist RSCA  nog 3 maal te scoren met doelpunten van Lennon, Roninho en Diogo. Malle wist 1 maal tegen te prikken met een doelpunt van Abaz. Na rust ging RSCA op het zelfde elan door. Lennon opende met zijn tweede van de avond de score in de tweede helft. Borges, Serginho, Jesica, opnieuw Lennon en Dillien zette de uiteindelijke 1-11 eindstand op het bord. RSCA lijkt met deze overwinning al een grote stap richting halve finale gezet te hebben.

De tweede kwartfinale die op het programma stond was tussen My-cars Châtelet en Real Elmos Herentals. De Bezoekers startte furieus aan de wedstrijd met doelpunten van Dahmani, Vrancken en El Fhasi in de eerste 10 minuten. My-Cars knokte zich met doelpunten van Qoli en Dujacquier terug in de wedstrijd maar het was opnieuw El Fhasi die het laatste doelpunt van de eerste periode voor zijn rekening nam. In de tweede helft scoorden beiden ploegen drie keer. Bij My-cars stond Karakilic en Beeckman (2x) aan het kanon. Voor Herentals scoorde Dahmani, El Fhasi en Bouri. Eindstand in 5-7 in het voordeel van de bezoekers.

In de andere twee wedstrijden trokken de bezoekers steeds aan het langste eind. FT Charleroi ging op bezoek bij Eisden-Dorp winnen met 2-7 en FT Antwerpen ging winnen bij FULL Hasselt met 3-4 na een spannende wedstrijd.

Vrijdag 28 april staan de terugwedstrijden van de kwartfinales op het programma.