BETCENTER FUTSAL LEAGUE - 8E SPEELDAG

Speeldag acht in de Betcenter Futsal league zorgde voor een nieuwe leider. Real Elmos Herentals ging op bezoek bij FT Antwerpen en smeerde de leider zijn eerste nederlaag van het seizoen aan. Het was vooral in de eerste helft dat Real Elmos Herentals zijn dominantie etaleerde met als exponent het duo El Hasi en Yachou die de Antwerpse verdediging meermaals kopzorgen bezorgde. Dit leidde tot een verassende maar logische 1-5 ruststand. Laat in de tweede helft kwam FT Antwerpen nog met een slotoffensief waardoor het de score nog kon milderen tot een 5-7 eindstand. De samenvatting van deze wedstrijd kan u hier bekijken.

RSCA Futsal had op zijn beurt geen probleem met FP ARB Hamme en behaalde met een 9-0 een klinkende overwinning, na deze ruime overwinning neemt het dan ook de leiderspositie over. Ook FT Charleroi nam vlot de maat van Eisden-Dorp en sluipt met deze overwinning de top drie binnen. In de overige twee wedstrijden wisten de bezoekers telkens te winnen en zo konden La Squadra Mouscron en Futsal My-Cars Châtelet de drie punten mee naar huis nemen.