BETCENTER FUTSAL LEAGUE - 16E SPEELDAG

Speeldag 16 bracht vier wedstrijden met zich mee. RSCA kreeg hekkensluiter PIBO Bilzen over de vloer. Rsca startte goed aan de wedstrijd met een doelpunt van John Lennon in de eerste minuut. Pibo bleef niet bij de pakken zitten en nam de wedstrijd over. Nog voor we 10 minuten ver waren in de wedstrijd had Pibo de stand naar 1-3 gebracht na doelpunten van El Mansouri, Lambeets en Vincent. Dragan Tomic bracht Rsca terug in de wedstrijd met de aansluitingstreffer en toen hij na 2 minuten de gelijkmaker tegen de touwen schoot, begon een echt doelpuntenfestijn. De wedstrijd eindigde op 9-5 en Pibo Bilzen mag ondanks het verlies toch met opgeheven hoofd naar huis.

Ook deze speeldag stond de Derby van Charleroi op het programma. In een echte thriller eindigde de wedstrijd op 5-4 voor My-Cars na doelpunten van Ouadi, Qoli, Karakilic (2x) en Rahou voor My-Cars. Voor Charleroi scoorde Dhabi, El kajjoui, Lamsaiah en Atssouli. Door deze overwinning doet My-cars een goede zaak in het klassement en nadert het tot op drie punten van FT Charleroi.

De overige 2 wedstrijden brachten geen verassingen met zich mee. FT Antwerpen ging op bezoek bij Eisden-dorp makkelijk winnen met een 2-7 eindstand en Full Hasselt boekte een 7-2 thuisoverwinning tegen Krijnen Malle.

Wegens een overboeking van de zaal werd de wedstrijd tussen Real Elmos Herentals en La Squadra Mouscron uitgesteld naar een later tijdstip.