BETCENTER FUTSAL LEAGUE - 15E SPEELDAG

Full Hasselt ontving Antwerpen. De bezoekers starten zeer goed aan de wedstrijd en stonden al snel op voorsprong na een doelpunt van EL Fakiri. Antwerpen was baas in de wedstrijd en liet dat ook in het aantal kansen merken; Het duurde echter tot vlak voor rust voor ze de 2-0 konden maken via Ibrahim Adnane. Na de rust kwam Antwerpen goed uit de kleedkamer en zorgde opnieuw El Fakiri voor de 3-0. Wedstrijd gespeeld zou je denken? Niets was minder waar. Ilias Kaddouri zette vlak na het derde doelpunt de aansluitingstreffer op het bord en toen 2 minuten later Kenneth Vanderheyden de 3-2 op het scorebord zette was het geloof bij Hasselt volledig terug. Met powerplay dwong Hasselt enkele kansen af maar het was uiteindelijk een corner die de comeback vervolledigde. Seppe Leysen kreeg de bal vanop corner aangespeeld en tikte de gelijkmaker makkelijk binnen. 3-3 als eindstand in Hasselt.

In Charleroi kwam Hamme op bezoek, de bezoekers waren geen partij voor de thuisploeg die met mooi futsal de defensie van de bezoekers verschillende malen omspeelden. Het was dan ook geen verrassing dat bij het rustsignaal de thuisploeg al een voorsprong van 6 doelpunten had uitgebouwd na doelpunten van Cordier, Vanden Berghe, El Kajjoui en Arslan (2x). Kort na rust zorgde Arno Vanden Berghe voor zijn tweede van de avond en dat was het signaal voor Charleroi om de voet van het gaspedaal te halen. In de laatste minuut van de wedstrijd milderde Samir Zailaf nog tot een 7-1 eindstand.

La Squadra Mouscron nam het op tegen Eisden-dorp. De thuisploeg startte furieus aan de wedstrijd met een doelpunt van Abdellah Zireg in de eerste minuut en een doelpunt van Laurenz Simoens in de derde minuut. Daarna kwam Eisden-dorp terug in de wedstrijd en nog voor we 7 minuten ver waren, stonden de bordjes alweer gelijk. Glenn Vaelen nam de eerste voor zijn rekening en Benneth Vaelen scoorde een minuut later de gelijkmaker. Vanaf dan nam Eisden-dorp de wedstrijd in handen en kort na rust scoorde Joren Paulus twee doelpunten om zo de eindstand van 2-4 op het bord te zetten.

In de overige twee wedstrijden won Krijnen Malle met 6-5 tegen My-Cars Ch√Ętelet en ging Real Elmos Herentals met 3-8 winnen op bezoek bij Pibo Bilzen.