BETCENTER FUTSAL LEAGUE - 14E SPEELDAG

Veel doelpunten op de veertiende speeldag. In een Waalse derby ontving Squadra Mouscron My-Cars Chatelêt. Mouscron begon zeer sterk aan de wedstrijd met twee doelpunten van Adrien Greco . Kort na de twee doelpunten ontving Dujacquier can my-Cars een rode kaart. Dit was voor Mouscron het signaal om nog verder in de aanval te trekken en dat loonde want ze voetbalde nog enkele knappe doelpogingen bij elkaar. Uiteindelijk was het Elie Vanackere die in de veertiende minuut de 3-0 tegen de netten knalde. Yasmine Qoli milderde de tot een 3-1 ruststand. Mouscron kwam het beste uit de kleedkamer want vlak na rust scoorde Elie Vanackere zijn tweede van de avond. Wedstrijd gespeeld zou je denken, dat was echter zonder Omar Rahou gerekend. In de laatste tien minuten scoorde Rahou vier doelpunten en boog hij op z’n eentje de wedstrijd om van een 4-1 naar een 4-5 eindstand.

FT Antwerpen ontving na een pijnlijke nederlaag vorige week FP Arb Hamme. Vanaf minuut één werd duidelijk dat de Antwerpenaren een maatje te sterk waren. Het was dan ook geen verassing dat bij de rust er al een 4-0 op het bord stond na doelpunten van Sabbat, Moussaoui, El Moukhtari. Ook na rust ging Antwerpen op het zelfde elan door en scoorde El Fakiri en Sababtio hun tweede van de avond. Hamme kwam daarna iets beter in de wedstrijd en scoorde nog 3x om zo de score om 7-3 te brengen. Hamme probeerde nog voor meer doelpunten te gaan met powerplay maar kreeg in de laatste minuut het deksel op de neus na een doelpunt van Kelvin Owusu.  Eindstand op het Rooi 8-3.

In de overige drie wedstrijden won Anderlecht met 3-9 op bezoek bij Malle, Eisden dorp behield de drie punten na een doelpuntenfestival met Full Hasselt en FT Charleroi had geen partij aan Pibo Bilzen en won met 7-1.