BETCENTER FUTSAL LEAGUE - 11E SPEELDAG

Speeldag 11 bracht een topper met zich mee. FT Charleroi, derde in de stand, ontving met FT Antwerpen de tweede in de stand. De wedstrijd begon evenwichtig met kansen aan beide kanten, Het eerste doelpunt kregen we in minuut vijf toen Jasper Buyl de 0-1 binnen tikte. Charleroi bleef goed meespelen en was enkele keren gevaarlijk, Ghislandi profiteerde van een rommelige fase en sleepte de bal voorbij de Antwerpse keeper om vervolgens voor een leeg doel binnen te schuiven. Antwerpen was niet onder de indruk en kwam terug op voorsprong op slag van rust. Na de rust kregen we het zelfde spelbeeld. Een knappe counter in de 28’ste minuut zorgde dat de scorebordje weer gelijk hingen. Antwerpen ging op het gaspedaal staan en scoorde 3x op evenveel minuten tijd. Game over zou je denken, dat was buiten Charleroi gerekend. Bouzid maakte de aansluitingstreffer en Wilde tikte een minuut later de 4-5 binnen. Als Charleroi vervolgens een penalty kreeg na een zesde fout, trapte Ghislandi zijn tweede van de avond vanop de stip binnen. 5-5 na een mooie pot futsal!

Rsca Futsal ontving Full Hasselt en had weinig moeite met Limburgse ploeg. Nog voor rust stond het met 6-0 aan de leiding en dat was het signaal om de tweede helft met de handrem op te spelen. Dillen en D’Angelo brachten de score nog tot 8-0 en net voor affluiten milderde Leysen de score tot 8-1. In de Limburgse derby tussen Pibo Bilzen en Eisden dorp trok de uitploeg aan het langste eind na doelpunten van Peulen, Ait Salah en Krakowinski. Thibau Dochez milderde nog tot 1-3 eindstand. In de Kempische derby tussen Real Elmos Herentals en Krijnen Malle hield Herentals de drie punten thuis na een 3-1 overwinning.

De laatste wedstrijd van deze speeldag was een echt spektakelstuk met maar liefst 17 doelpunten. FP ARB Hamme ontving My-Cars Chatelet. Hamme begon het best aan de wedstrijd en ging de rust in met een 2-0 voorsprong en kort na rust kwam het zelf op 3-0. Chatelet liet de moed. Niet zakken en vocht zich terug tot een 3-4 na doelpunten van Qoli, Dujacquier en 2x Rahou. Het venijn van deze wedstrijd zat hem echter in de staart want in de laatste 10 minuten van de wedstrijd werden er maar liefst 9 doelpunten gemaakt. Dit bracht de eindstand op 5-12 in het voordeel van My-Cars Chatelet.